Innhold & drift

Nettmagasinet Fortsett.no

Fortsett.no er markedes største bloggnettverk for helse og trening. Sammen med våre dyktige skribenter som sammen har skapt en unik content pool med over 400 artikler og videoer.

Vi har skapt en møteplass for de som allerede er aktive og trener, eller de som ønsker å komme seg dit. Nå motiverer vi leserne til å være i fysisk aktivitet, hjelpe dem til å trene riktig og fremme et sunt kosthold hver dag.

Eget bloggnettverk

Artikler blir best med fagkyndige skribenter. Vårt nettverk er spesialister i sitt felt, enten det er innenfor skadeforebygging, styrketrening, yoga, kondisjonstrening, mentaltrening og ernæring. I tillegg leverer vi oppskrifter av høy kvalitet – både innholdsmessig og visuelt.

Kommersielle mediepartnere

I tillegg til å motivere og engasjere tusenvis av mennesker hver dag gjennom egne flater, tilbyr vi også å distribuere dette innholdet videre til våre kommersielle mediepartnere. På denne måten kan våre kunder ha gleden av nytt og engasjerende innhold året rundt. I dag leverer vi innhold til store aktører som Meny, Tine YT og mange flere.

Med vårt Content Pool tilbyr vi en bred portefølje innen tekst, video eller bilde med spennende innhold. Siden lansering på vårparten i 2015 har Fortsett.no opparbeidet seg en base med flere hundre artikler.

Ta kontakt her om du kunne tenke deg å bli en av våre mediepartnere.