Digital markedsføring

Norges største helseblogg

For Roche Diabetes Care har Zeppelin bygget Norges største helseblogg, Lev med diabetes.

I samarbeid med Roche Diabetes Care utviklet vi Norges største helseblogg.

Målet og motivasjonen med bloggen er å gjøre hverdagen med diabetes litt bedre. Gjennom personlige blogginnlegg får leserne innblikk i livet med diabetes, samt gode råd om hvordan leve med diabetes. Siden starten i 2013 har bloggen opparbeidet seg 70.000 følgere på sosiale medier, og har 1.5 millioner sidevisninger.

Verdien av en dedikert redaksjon

På bloggen finner du inspirerende artikler skrevet av folk med diabetes, for folk med diabetes. Vår redaksjon koordinerer bloggerne og redigerer artiklene, som igjen blir engasjerende innhold på bloggen. I tillegg til dette driver vi trafikk gjennom Facebook, SEO og Adwords for å sikre at vi treffer den riktige målgruppen.

Unikt bloggnettverk

Utfordringen vår var å skape en god plattform som både folk med type 1 eller type 2 kunne dra nytte av i hverdagen. Vi etablerte derfor et nettverk bestående av 15 skribenter. Blant disse er både personer med diabetes type 1 og type 2, med et stort spenn i alder.

En genuin opplevelse

Bloggernes personlige erfaringer er en av nøklene til de høye lesertallene, samtidig som innleggene både inspirerer og motiverer. Med gode matoppskrifter, treningstips, samt råd om riktig behandling favner bloggen bredt. levmeddiabetes.no er derfor også nyttig for familiemedlemmer og venner.

Følg med på reisen her.