Lisensprodukter

Gamification

Frode skriver.

Helseintegrasjoner

Vi i Zeppelin mener at økt helse kan bidra til økte prestasjoner på alle områder, i arbeidslivet og på hjemmebane. Vi vil bidra til å motivere, belønne og gi råd for å hjelpe mennesker til økt overskudd og livskvalitet gjennom teknologi og smarte tjenester. Å gjøre dette sømløst og trygt er viktig oss.

Derfor har vi en fitnessmotor med integrasjoner mot alle de mest brukte treningsappene på markedet. Motoren fasiliterer utveksling av brukerens egne helse- og treningsdata i sanntid, for å kunne synliggjøre innsats og veilede til riktige mål. Dermed kan appene vi lager forsterkes med relevante data, hentet fra der brukeren allerede er og på brukerens vilkår.

Zeppelins fitnessmotor har blitt brukt til å belønne aktivitet og trening med poeng og oppmerksomhet.

Målrettet innhold

For å nå bredt er det viktig å kjenne sitt publikum. Det beste innholdet, enten det er artikler, video eller applikasjons-spesifikke moduler, er det som treffer akkurat deg. Å kunne tilby en individuelt tilpasset opplevelse hjelper deg med å være både relevant og personlig.​

Zeppelin har utviklet verktøy for målretting og personalisering som lar deg skreddersy innhold for unike brukere eller grupper. Vi hjelper deg med å rette innhold til de mest aktuelle kanalene, for å optimere opplevelser og skape engasjement.

Vi legger til rette for målrettede produkter der brukeren er i fokus.