Utvikling & teknologi
MotiOne er den nye bedrifts­helse­tjensten slik du som arbeidsgiver og ansatt ønsker at den skal være.

Zeppelin satte igang med MotiOne for å skape bedre helse i bedriftene – akkurat en slik tjeneste Zeppelin som arbeidsgiver ønsket og akkurat en slik tjeneste våre ansatte ønsket seg.

MotiOne er verktøyet for å redusere sykefravær, øke jobbnærvær, jobbmotivasjon, trivsel og samhold rundt helse og aktivitet. MotiOne er et verktøy som bedrer helsen til ansatte, øker produktiviteten og styrker jobblojaliteten.

MotiOne er din digitale personlige trener. Appen inspirerer og belønner den ansatte som er i daglig fysisk aktivitet. I appen kan ansatte, ledelse og ildsjeler enkelt invitere til aktiviteter. Den ansatte melder seg på i appen og all aktivitet registreres automatisk gjennom aktivitetsarbånd, treningsapper eller via telefonen.

Mange ansatte opplever fysiske plager i nakke, skulder og rygg. MotiOne er den ansattes digitale fysioterapeut. I appen får man videoinstruksjoner og programmer som forebygger og hindrer at skaden setter seg.

Har du lyst på en tur i ditt nærområde? MotiOne er integrert med Den Norske Turistforening sin UT-app. I MotiOne får den ansatte opp mer enn 10.000 turforslag der hun befinner seg.

Trenger du inspirasjon til å trene eller å spise litt sunnere? I feeden får den ansatte inspirerende og motiverende matoppskrifter, trenmingstips, treningsprogrammer og videoer.

Ønsker du å vite mer? Besøk nettsiden her eller ta kontakt med Kjeld for en prat.