Utvikling & teknologi

SportyMENY

Sammen med MENY har Zeppelin utviklet et HR-verktøy som skal få ned sykefraværet hos de ansatte, gi de mer overskudd og sørge for at de yter bedre service.

MENY var overbevist om at en sunnere livsstil gir mer overskudd og bedre helse, både på jobb og privat. For tre år siden satte de derfor i gang aktivitetsprogrammet SportyMENY. Resultatet er ikke til å ta feil av.

App-tastisk

SportyMENY har nå blitt en grunnfilosofi blant de ansatte. Sammen med deres personlige trener Anne Marte Sneve har aktivitetsprogrammet motivert de ansatte til en sunnere livsstil.

Med den nye appen får de ansatte daglige utfordringer, motiverende oppmuntringer, treningsvideoer og sunne matoppskrifter rett inn på telefonen.

Med den nye appen har kommunikasjonen med de 10 000 ansatte blitt både enklere og mer intuitiv.

Brukeropplevelse er nøkkelen

Brukeropplevelsen er avgjørende. Innholdet må være engasjerende og kommunikasjonen i appen må oppleves som sømløs.

Alt fra tekst, bilder, video og lyd har blitt utviklet her på huset.

Vi får også gode og inspirerende artikler fra de dyktigste treningsbloggerne i landet.
Teknologi skal være til for brukeren, ikke omvendt. Vi integrerte derfor også de mest populære treningsappene i SportyMENY.

Segmentert motivasjon

Gjennom spesialtilpasset innhold og tilpassede treningsprogrammer føles appen relevant, uansett nivå. Her finnes utfordringer både for de som ønsker å komme i gango og de som vil sette ny pers på Birken.

Med SportyMENY kan butikkene konkurrere mot hverandre. Dette vekker konkurranseinstinktet og styrker lagånden.
I tett samarbeid med MENY har Zeppelin utviklet gode treningsprogrammer og over 1000 heiarop og varslinger som passer til ulike ansatte, i ulike treningssituasjoner.